Kapr v remuládě
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůMajonéza
- 1litrVoda pitná
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 50gramůMrkev sterilovaná
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžíceCitronová šťáva
- 600gramůKapr obecný
- 50gramůOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
957 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné porce kapra uvaříme v osolené vodě s octem, vyjmeme je a vložíme do mísy.
- 2Majonézu promícháme se smetanou a přidáme mrkev, jemně nakrájenou okurku, cibuli a papriku. Osolíme, ochutíme citronovou šťávou a nalijeme na porce kapra.
- 3Pokrm podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.