Kapr v sýrovo-pepřové krustě
30 min.
Ingredience
- 500gramůKapr obecný
- 2kusyRohlíky bílé
- 1lžíceSýr Parmezán
- 1lžičkaPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 300mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
84 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
42 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné porce kapra osolíme, opepříme čerstvě nadrceným pepřem a necháme 20 minut odležet.
- 2Nastrouhané rohlíky smícháme s nastrouhaným parmezánem a připravené porce kapra ve směsi obalíme. Směs k masu dobře přimáčkneme.
- 3Porce smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Po usmažení vyjmeme na papírovou utěrku.
- 4Kapra upravíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.