Kapr v sýrovo-pepřové krustě

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
84 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce kapra osolíme, opepříme čerstvě nadrceným pepřem a necháme 20 minut odležet.
  • 2
    Nastrouhané rohlíky smícháme s nastrouhaným parmezánem a připravené porce kapra ve směsi obalíme. Směs k masu dobře přimáčkneme.
  • 3
    Porce smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Po usmažení vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 4
    Kapra upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.