Kapří hašé
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 60gramůMáslo čerstvé
- 50gramůStrouhanka
- 1000gramůKapr obecný
- 1kusVejce slepičí
- 0,38litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
300 mg
Cukr
650 mg
Postup přípravy
- 1Vykostěné kapří maso nasekáme, přidáme sůl, koření, prolisovaný česnek, vejce, mléko a podle potřeby strouhanku. Vše promícháme.
- 2Na pekáči rozpustíme máslo, směs na něj rozetřeme a povrch pokapeme rozpuštěným máslem.
- 3Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.