Kapří hranolky s dipem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
62 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
542 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na marinádu smícháme prolisovaný česnek, sójovou omáčku, vodu, zázvor, kmín, sůl a chilli. Kapří filety nakrájíme na proužky, pokapeme citronovou šťávou a ponoříme do marinády, necháme 3 hodiny uležet.
  • 2
    Zatím vyrobíme limetkový dip. Do mixéru vložíme majonézu, česnek, kopr a limetkovou šťávu a umixujeme dohladka.
  • 3
    Marinované kapří hranolky obalíme v hladké mouce smíchané se solamylem a paprikou, poté je osmažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s limetkovým dipem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.