Kapří špízy se žampiony

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
49 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého kapra zbavíme kůže a větších kostí. Maso nakrájíme na kostky, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme olivovým olejem. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Potom kousky kapra osolíme, obalíme plátky slaniny a napichujeme na jehly střídavě se cherry rajčátky. Špízy pečeme na pánvi nebo na roštu.
  • 3
    Očištěné žampiony nakrájíme na kousky a spolu s kolečky oloupané cibule osmažíme na oleji.
  • 4
    Špízy podáváme se žampionovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.