Kapří špízy se zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené kapří maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    V misce rozšleháme olivový olej, nasekanou bazalku, kečup a špetku soli. Kousky kapřího masa naložíme do připravené marinády a necháme asi 30 minut rozležet.
  • 3
    Očištěné papriky nakrájíme na kousky, omytá rajčata nakrájíme na silnější kolečka. Rybí maso napichujeme střídavě se zeleninou na špízy a grilujeme. Během grilování špízy potíráme zbylou marinádou.
  • 4
    Hotové špízy posypeme nadrceným pepřem a upravíme na talíře spolu s omytým salátem a dílky omytého pomeranče a citronu.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.