Kapušňáky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
33 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmažíme cibuli pokrájenou nadrobno dozlatova. Přidáme kmín, krátce orestujeme a přidáme zelí nakrouhané na slabé nudličky. Podusíme doměkka, dokud se všechna tekutina nevyvaří, osolíme, opepříme, osladíme. Přidáme nakrájenou debrecínku a ještě chvíli podusíme. Zaprášíme moukou a odstavíme.
  • 2
    Listové těsto rozválíme na plát, který nakrájíme na čtverce. Na každý čtverec dáme porci zelí a stočíme do kornoutu. Pečlivě na koncích stiskneme a rozložíme na vymaštěný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.