Kapusta dušená

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
509 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu očistíme, opláchneme a vykrojíme košťál.
  • 2
    Takto připravenou kapustu nakrájíme na nudle nebo na menší kousky, krátce ji ovaříme v osolené vodě a scedíme.
  • 3
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na sádle do zlatavé barvy. Přidáme ovařenou kapustu, mírně osolíme, opepříme a za občasného promíchání udusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 30. 3. 2018
Kapusta dušená
Minulý týden jsme měli, fakt dobrota. Ještě doporučuju vyzkoušet tenhle výtečný recept s kapustou youtu.be/yW5MLFMbk9Y.