Kapusta na slanině

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Vápník
138 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu nakrájíme na slabé proužky, vhodíme do vařící osolené vody a 2 minuty povaříme. Slijeme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat.
  • 2
    Mezitím nakrájíme slaninu na malé kousky a na pánvi vysmažíme dokřupava. Oddělíme slaninu od výpeku a na tuk vložíme kapustu. Osolíme, opepříme a 3 minuty restujeme, nakonec vmícháme kousky opečené slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.