Kapusta na slanině
40 min.
Ingredience
- 400gramůKapusta hlávková
- 200gramůSlanina vepřová
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Vápník
138 mg
Postup přípravy
- 1Kapustu nakrájíme na slabé proužky, vhodíme do vařící osolené vody a 2 minuty povaříme. Slijeme a propláchneme studenou vodou, necháme okapat.
- 2Mezitím nakrájíme slaninu na malé kousky a na pánvi vysmažíme dokřupava. Oddělíme slaninu od výpeku a na tuk vložíme kapustu. Osolíme, opepříme a 3 minuty restujeme, nakonec vmícháme kousky opečené slaniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.