Kapusta pod peřinkou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme v páře očištěnou kapustu.
  • 2
    Dozlatova osmahneme nakrájenou slaninu a cibulku.
  • 3
    Na kostičky nakrájíme brambory, smícháme s nakrájenou kapustou, osmahnutou slaninou a cibulkou, vejcem a kořením.
  • 4
    Vymažeme zapékací misku sádlem a rozprostřeme do ní směs.
  • 5
    Osolíme mléko, vmícháme vejce, muškátový oříšek, hladkou mouku a nastrouhaný sýr.
  • 6
    Těstíčkem zalijeme kapustovou směs a 45 minut zapečeme v troubě na 200 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.