Kapusta s houbami a vejci

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu rozkrojíme na čtvrtky, omyjeme, vložíme do osolené vařící vody a necháme přejít varem. Ocedíme ji a jemně nakrájíme.
  • 2
    Drobně nakrájenou cibuli usmažíme na oleji dozlatova, přidáme nakrájené houby, sůl a kmín. Vše dusíme, až jsou houby téměř měkké.
  • 3
    Potom přidáme kapustu, pepř, podlijeme trochou vývaru z kapusty a dusíme, až kapusta změkne a voda se odpaří.
  • 4
    Nakonec vše zalijeme rozšlehanými vejci, přisolíme a mícháme, až se vejce srazí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.