Kapusta s pórkem a rajčaty

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kapustu povaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme a necháme okapat. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a podusíme v kastrole na másle. Přidáme vroucí vodou spařená, oloupaná a na dílky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a krátce podusíme. Nakonec vmícháme kapustu nakrájenou na nudličky a společně dusíme doměkka. Podáváme jako přílohu k pečenému nebo dušenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.