Kapusta s vejci jako mozeček

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
886 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu očistíme, omyjeme, rozčtvrtíme a vykrojíme košťál.
  • 2
    Potom ji nakrájíme na malé kousky, krátce ovaříme, vyjmeme a necháme okapat.
  • 3
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmažíme na tuku dorůžova. Zastříkneme ji trochou vody, vložíme kapustu, osolíme, opepříme a za občasného promíchání dusíme téměř doměkka.
  • 4
    Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme vejce, sůl a zvolna mícháme, až se vejce srazí.
  • 5
    Směs promícháme s hotovou kapustou.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.