Kapusta smažená
40 min.
Ingredience
- 1kusKapusta hlávková
- 1špetkaSůl
- 1šálekStrouhanka
- 3kusyVejce slepičí
- 1šálekMouka pšeničná hladká T 650
- 2litryVoda pitná
- 2decilitryOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
57 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
6 g
Cukr
960 mg
Postup přípravy
- 1Kapustu očistíme, uvaříme do poloměkka a necháme okapat. Košťál vykrojíme spolu s částí silných žeber listů. Vždy položíme dva listy na sebe, okraje ohneme, aby připravený řízek dostal tvar. Obalíme v mouce, rozšlehaných osolených vejcích a ve strouhance.
- 2Smažíme na středním plameni a hotové odkládáme na papírové ubrousky okapat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.