Kapusta zapečená s uzeným masem
40 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 400gramůVepřový bok uzený
- 2lžíceSádlo škvařené
- 1kusKapusta hlávková
- 1lžičkaSůl
- 1šálekMléko polotučné
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
360 mg
Postup přípravy
- 1V zapékací míse osmahneme na sádle bůček nakrájený na kostičky, přidáme prolisovaný česnek a uvařenou, nahrubo nasekanou kapustu.
- 2Kapustu v míse rozestřeme, osolíme a zalijeme vejci rozkvedlanými s mlékem.
- 3Zapečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.