Kapustová polévka s uzeným masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
40 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 20 g sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omytou kapustu nakrájenou na nudličky, osmahneme ji a zalijeme vařícím vývarem.
  • 2
    Na zbylém sádle osmažíme mouku, zalijeme vlažným vývarem, rozšleháme a povaříme.
  • 3
    Téměř měkkou kapustu přidáme i s vývarem a nakrájeným uzeným masem do povařené jíšky. Dále přidáme rajčatový protlak, cukr, sůl, vše ještě krátce povaříme.
  • 4
    Hotovou polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.