Kapustová polévka z růžičkové kapusty
17 min.
Ingredience
- 200gramůKapusta růžičková
- 600mililitrůVoda pitná
- 1kusPolévkové kostky Vitana
- 5gramůVegeta
- 10gramůPažitka
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
5 g
Cukr
93 mg
Postup přípravy
- 1Růžičkovou kapustu omyjeme, rozkrojíme napůl, nasypeme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme polévkovou kostku, opepříme, dochutíme Vegetou a povaříme 10 - 12 minut, až budou kapustičky měkké. Polévku nalijeme do talířů a posypeme posekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.