Kapustová pomazánka

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, rozdrobíme na ni droždí a mícháme. Když se droždí rozpustí, přilijeme několik lžic vývaru a přidáme najemno pokrájenou kapustu podušenou se stroužkem česneku. Podle chuti osolíme, nakonec vmícháme rozšlehané vejce.
  • 2
    Pomazánku necháme vychladit a mažeme ji na plátky tmavého chleba. Ozdobíme nasekanou pažitkou a plátky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.