Kapustová z růžičkové kapusty

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
45 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
25 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu očistíme a uvaříme v horké vodě s kostkou slepičího bujónu. Vaříme asi 10 minut, vyndáme polovinu kapustiček a dáme stranou. Zbylé uvaříme doměkka, rozmixujeme a vrátíme do vývaru.
  • 2
    Přilijeme smetanu, ochutíme cukrem, kari, muškátovým květem a solí. Prohřejeme, již nevaříme.
  • 3
    Do polévky přidáme nedovařenou polovinu kapusty a posypeme petrželkou.
  • 4
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.