Kapustové karbanátky s čerstvými houbami
55 min.
Ingredience
- 200gramůKapusta hlávková
- 100gramůHouby čerstvé
- 30gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkySůl
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 100gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
47 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
859 mg
Postup přípravy
- 1Uvařenou kapustu necháme okapat a vychladlou umeleme. Cibuli nakrájíme nadrobno, houby očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.
- 2Na 50 g oleje zpěníme cibuli, přidáme houby a dusíme, až jsou houby měkké. Dáme do mísy a necháme vychladnout. Poté přidáme umletou kapustu, rozšlehané vejce, mouku, sůl, pepř a umícháme kompaktní hmotu. Tvoříme z ní placičky, které smažíme na zbylém rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.