Kapustovo-pórkový guláš
50 min.
Ingredience
- 2kusyPórek
- 2kusyKapusta kadeřavá
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1lžičkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 500gramůŠpagety
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Pórek a kapustu očistíme a nakrájíme na nudličky. Vložíme do kastrolu, osolíme, okořeníme, přidáme kousek másla a podlijeme vývarem. Zeleninu dusíme téměř doměkka.
- 2Pokrm zahustíme hladkou moukou a ještě chvíli povaříme.
- 3Guláš podáváme s vařenými těstovinami a každou porci posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným s nasekaným česnekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.