Kapustovo-pórkový guláš

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek a kapustu očistíme a nakrájíme na nudličky. Vložíme do kastrolu, osolíme, okořeníme, přidáme kousek másla a podlijeme vývarem. Zeleninu dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Pokrm zahustíme hladkou moukou a ještě chvíli povaříme.
  • 3
    Guláš podáváme s vařenými těstovinami a každou porci posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným s nasekaným česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.