Karambola v pomerančové pěně

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kovové misky vložíme žloutek, přilijeme smetanu, přidáme kousek másla, pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, vložíme do horké vodní lázně a metlou šleháme, dokud nezačne směs houstnout. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, karambolu nakrájíme na plátky, čímž vzniknou hvězdičky a osmažíme v pánvi dokřupava. Na talířky naneseme pomerančovou pěnu, doprostřd položíme hvězdičky karamboly a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Karambola v pomerančové pěně
Vynikající 🙂