Karamelové zelí
35 min.
Ingredience
- 20gramůSádlo škvařené
- 2kusyCibule
- 2lžíceCukr krupice
- 500gramůZelí kysané
- 1šálekVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, cukr a mícháme, až vznikne zlatavá kaše.
- 2Potom přidáme kysané zelí, promícháme a podlijeme trochou vody. Vmícháme kečup, mírně osolíme, opepříme a dusíme tak dlouho, až se všechna tekutina odpaří.
- 3Karamelové zelí je vhodnou přílohou k pečené kachně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.