Karamelové zelí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, cukr a mícháme, až vznikne zlatavá kaše.
  • 2
    Potom přidáme kysané zelí, promícháme a podlijeme trochou vody. Vmícháme kečup, mírně osolíme, opepříme a dusíme tak dlouho, až se všechna tekutina odpaří.
  • 3
    Karamelové zelí je vhodnou přílohou k pečené kachně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.