Karbanátky pečené se sýrem
45 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí maso přední
- 300gramůVepřový bok
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
63 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
16 mg
Vápník
166 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso na jemno umeleme, osolíme, opepříme, přilijeme smetanu a dobře propracujeme.
- 2Ze směsi vytvarujeme 10 karbanátků, potřeme je olejem a opečeme na pánvi po jedné straně. Potom maso obrátíme, na každý karbanátek položíme polovinu plátku eidamu a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.