Karbanátky plněné hermelínem
35 min.
Ingredience
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1lžičkaKoření Mleté maso
- 4lžíceStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
68 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
223 mg
Cukr
512 mg
Postup přípravy
- 1Mleté maso promícháme s vejcem, solí, kořením a strouhankou.
- 2Hermelín nakrájíme na špalíčky, každý obalíme vrstvou připravené masové směsi. Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme v oleji na pánvi.
- 3Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.