Karbanátky s křenem pečené v troubě
55 min.
Ingredience
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1hrnekVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusFeferony
- 100gramůOmáčka tatarská
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
43 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
186 mg
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme se dvěma lžícemi vody, solí, pepřem a očištěnou, nadrobno nasekanou feferonkou, vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme karbanátky, urovnáme je na pekáč nebo do kastrolu a vložíme do horké trouby. Podlijeme trochou vody a upečeme do zlatova.
- 3Upečené karbanátky přelijeme tatarskou omáčkou a hustě posypeme nastrouhaným křenem.
- 4Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.