Karbanátky s křenem pečené v troubě

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
43 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
186 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme se dvěma lžícemi vody, solí, pepřem a očištěnou, nadrobno nasekanou feferonkou, vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme karbanátky, urovnáme je na pekáč nebo do kastrolu a vložíme do horké trouby. Podlijeme trochou vody a upečeme do zlatova.
  • 3
    Upečené karbanátky přelijeme tatarskou omáčkou a hustě posypeme nastrouhaným křenem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.