Karbanátky z celeru s ovesnými vločkami

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli drobně nakrájíme, z ovesných vloček uvaříme kaši.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme celer a dusíme (pokud je třeba, přilijeme vodu). Ovesnou kaši i celer necháme zchladnout, poté smícháme v míse, osolíme a přimícháme sníh z 1 bílku. Poté tvoříme placičky, které obalíme ve strouhance a pomalu propékáme na oleji.
  • 3
    Jako přílohu volíme bramborovou kaši.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.