Karbanátky z celeru s ovesnými vločkami
60 min.
Ingredience
- 60gramůCeler bulvový
- 60gramůOvesné vločky
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 60gramůCibule
- 30gramůStrouhanka
- 2špetkySůl
- 30gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli drobně nakrájíme, z ovesných vloček uvaříme kaši.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme celer a dusíme (pokud je třeba, přilijeme vodu). Ovesnou kaši i celer necháme zchladnout, poté smícháme v míse, osolíme a přimícháme sníh z 1 bílku. Poté tvoříme placičky, které obalíme ve strouhance a pomalu propékáme na oleji.
- 3Jako přílohu volíme bramborovou kaši.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.