Karbanátky z filé z mořské ryby se sardelkami

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
111 g
Tuky
19 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
14 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé necháme rozmrazit, zbavíme ho vody, pokrájíme na kostky, zakapeme citronovou šťávou a necháme pod fólií v chladničce zhruba dvacet minut.
  • 2
    Poté filé umeleme spolu se sardelkami, přidáme sůl, žloutek a sojovou mouku. Směs dobře promícháme a rozdělíme na čtyři díly. Z každého uděláme karbanátek, který obalíme v mouce, rozšlehaném bílku a ve strouhance. Karbanátky smažíme v rozpáleném oleji.
  • 3
    Jako přílohu volíme bramborovou kaši a salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.