Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
55 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 2kusyVejce slepičí
- 400mililitrůVoda pitná
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 0,5lžíceSůl
- 50mililitrůOlej rostlinný
- Na zeleninu
- 120gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu vložíme do vroucí osolené vody a dusíme doměkka, scedíme a necháme okapat. Maso rozkrájíme na kostky a umeleme.
- 2V míse maso smícháme s rozšlehanými vejci, s cibulí, česnekem, osolíme, přilijeme vodu a dobře promícháme. Do masa zamícháme vychladlou dušenou zeleninu. Z hmoty tvoříme menší placičky a smažíme na nepřilnavé pánvi s trochou oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.