Karbanátky z hovězího masa se zeleninou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu vložíme do vroucí osolené vody a dusíme doměkka, scedíme a necháme okapat. Maso rozkrájíme na kostky a umeleme.
  • 2
    V míse maso smícháme s rozšlehanými vejci, s cibulí, česnekem, osolíme, přilijeme vodu a dobře promícháme. Do masa zamícháme vychladlou dušenou zeleninu. Z hmoty tvoříme menší placičky a smažíme na nepřilnavé pánvi s trochou oleje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.