Karbanátky z kapusty

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu nakrájíme na proužky, slaninu na drobné kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme kapustu, podlijeme troškou vody a podusíme. Vodu necháme vydusit, kapustu posekáme najemno, osolíme, přimícháme slaninu, strouhanku a vejce. Vypracujeme kapustovou hmotu, ze které tvoříme karbanátky. Lehce obalíme v mouce a na oleji osmažíme dorůžova. Rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou a chlebem. Ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.