Karbanátky z matjesů
23 min.
Ingredience
- 350gramůMatjesy - filet
- 70gramůSlanina vepřová
- 250gramůStrouhanka
- 3kusyVejce slepičí
- 70mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 2špetkyPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
65 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme nadrobno, matjesové filety umeleme. V míse umícháme kompaktní hmotu z masa, slaniny, vajec, pepře, strouhanky a smetany.
- 2Ze směsi tvoříme menší karbanátky a smažíme je po obou stranách na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.