Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
29 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Libové maso umeleme spolu s rajčaty, které jsme sloupli a zbavili semínek. Mletou směs zahustíme hladkou moukou a strouhankou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sůl.
  • 2
    Karbanátky smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 3. 9. 2016
Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat
Karbanátky byly šťavnaté a dobré. Přidala jsem majoránku, pepř a česnek. S rajčaty určitě ještě udělám. Díky za tip.