Karbanátky z telecího masa
100 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceOlej slunečnicový
- 1lžičkaSůl
- 500gramůTelecí maso mleté
- 3lžícePetržel - nať
- 1lžičkaPepř bílý celý
- 1kusVejce slepičí
- 1decilitrMléko polotučné
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 75gramůVeka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do mletého telecího masa přidáme jemně pokrájenou cibuli,
- 2namočenou bílou veku v mléce, vejce, sůl, pepř,
- 3drobně pokrájenou zelenou petrželku.
- 4Vše dobře promícháme a necháme v chladu 1 hodinu odležet.
- 5Vytvarované karbanátky obalíme v hladké mouce a usmažíme na rozpáleném oleji z každé strany dozlatova.
- 7
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.