Karbanátky z telecího masa

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mletého telecího masa přidáme jemně pokrájenou cibuli,
  • 2
    namočenou bílou veku v mléce, vejce, sůl, pepř,
  • 3
    drobně pokrájenou zelenou petrželku.
  • 4
    Vše dobře promícháme a necháme v chladu 1 hodinu odležet.
  • 5
    Vytvarované karbanátky obalíme v hladké mouce a usmažíme na rozpáleném oleji z každé strany dozlatova.
  • 7

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.