Karbanátky z tresky
30 min.
Ingredience
- 600gramůTreska mražená
- 60gramůCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůRajčata
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 5gramůPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
815 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, rajčata, petrželku a rybu drobně nakrájíme. Vše smícháme, přidáme žloutek, propracujeme, osolíme a vytvoříme karbanátky.
- 2Vejce smícháme se lžící oleje a solí. Karbanátky obalíme v mouce, vejcích a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme. Necháme okapat na papírové utěrce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.