Kari krůtí plátky s jeřabinami
55 min.
Ingredience
- 180gramůKrůtí maso
- 20gramůOlej rostlinný
- 2špetkySůl
- 2špetkyKari koření
- 20gramůKompot jeřabinový
- 200mililitrůVoda pitná
- 10gramůMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
166 mg
Cukr
14 mg
Postup přípravy
- 1Plátky lehce naklepeme, osolíme a orestujeme na oleji. Když maso lehce zhnědne, přeložíme je na talíř. Do výpeku přidáme mouku, lehce orestujeme, vsypeme kari, zalijeme vodou, vložíme maso a dusíme pod poklicí, doměkka.
- 2Na talíři porce masa ozdobíme jeřabinami a podáváme s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.