Kari z bílé ředkve
30 min.
Ingredience
- 500gramůŘedkev bílá
- 1lžíceFazole červené sterilované
- 6decilitrůVoda pitná
- 1,5decilitryOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaChilli paprička
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Bílou ředkev opláchneme, oloupeme a nakrájíme na hrubé plátky i s listy, pokud je má.
- 2Do pánve dáme fazole, bílou ředkev, listy a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme, až je ředkev měkká. Poté necháme okapat, rukama vymačkáme přebytečnou vodu.
- 3Rostlinný olej rozehřejeme v pánvi, přidáme pokrájenou cibuli, česnek, chilli papričky, sůl a smažíme za občasného míchání 7 minut.
- 4Do kořeněné cibulové směsi vmícháme bílou ředkev a za občasného míchání povaříme 5 minut.
- 5Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.