Kari z bílé ředkve

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou ředkev opláchneme, oloupeme a nakrájíme na hrubé plátky i s listy, pokud je má.
  • 2
    Do pánve dáme fazole, bílou ředkev, listy a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme, až je ředkev měkká. Poté necháme okapat, rukama vymačkáme přebytečnou vodu.
  • 3
    Rostlinný olej rozehřejeme v pánvi, přidáme pokrájenou cibuli, česnek, chilli papričky, sůl a smažíme za občasného míchání 7 minut.
  • 4
    Do kořeněné cibulové směsi vmícháme bílou ředkev a za občasného míchání povaříme 5 minut.
  • 5
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.