Kari z vepřového mozečku

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
781 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
59 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozečky očistíme, vložíme do vroucí vody a necháme projít varem. Poté z nich odstraníme blánu, dáme je do kastrolu a podlijeme vodou. Přilijeme ocet a znovu přivedeme k varu. Odstavíme.
  • 2
    Mezitím nasekáme cibuli, nakrájíme rajčata a společně osmahneme na rozpáleném másle, přidáme papriku, všechno koření, jogurt, osolíme a dusíme do zhoustnutí. Poté vložíme mozečky, mírně podlijeme a dodusíme. Rozdělíme na talíře a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.