Karlovarské vepřové kotlety dušené na pivu

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
21 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
20 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, osušíme, z obou stran naklepeme, opepříme je a osolíme a obalíme v mouce.
  • 2
    Ve větší pánvi nebo žáruvzdorné míse rozehřejeme olej a obalené kotlety v něm prudce osmažíme z obou stran. Pak je podlijeme pivem a přikryté poklicí pomalu dusíme, až jsou měkké. Měkké kotlety vyjmeme, z výpeku slijeme tuk a do zbylé šťávy rozmícháme máslo. Kotlety vrátíme zpět, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.