Karotka po polsku
30 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- 8kusůKarotka
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné karotky překrojíme na špalíčky, malé ponecháme vcelku.
- 2V kastrole zahřejeme trochu vody (nebo vývaru), vložíme karotky a uvaříme je do poloměkka.
- 3Po okapání klademe na každou porci kousky másla a povrch posypeme nasucho opraženou strouhankou.
- 4Podáváme jako předkrm nebo jako oblohu vařeného hovězího masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.