Karotka v bešamelu
30 min.
Ingredience
- 750gramůKarotka
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 1šálekBešamel
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou karotku nakrájíme na kolečka a vaříme ji ve vývaru se solí a cukrem.
- 2Šťávu necháme vyvařit a přilijeme bešamel, přidáme kousek másla a nasekanou petrželku.
- 3Po odstavení z plotny omáčku zakapeme citronovou šťávou.
- 4Podáváme jako přílohu k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.