Kárský šašlik
40 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 240gramůVepřové maso libové
- 6lžičekRum
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůRajčata
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 20gramůSlanina vepřová
- 1kusCitrony
- 5gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíma na malé kousky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Vložíme do nádoby, poklademe plátky cibule, zakapeme citronovou šťávou a rumem a necháme odležet několik hodin.
- 2Potom maso napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na jehlu a grilujeme.
- 3Hotové šašliky obkládáme nakrájenými rajčaty a sypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.