Kárský šašlik

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíma na malé kousky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Vložíme do nádoby, poklademe plátky cibule, zakapeme citronovou šťávou a rumem a necháme odležet několik hodin.
  • 2
    Potom maso napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na jehlu a grilujeme.
  • 3
    Hotové šašliky obkládáme nakrájenými rajčaty a sypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.