Kaše na měsíc

200 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
5 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
12 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí nebo jiné libové maso omyjeme a povaříme se špetkou soli v 0,5 l vody i s fenyklovými semínky 45 minut v tlakovém hrnci.
  • 2
    Neloupané brambory omyjeme, očistíme a povaříme asi 40 minut.
  • 3
    Uvařené maso vyjmeme z vývaru a nakrájíme na kostičky.
  • 4
    Mrkev očistíme a omejeme a uvaříme v masovém vývaru v tlakovém hrnci.
  • 5
    Hotové masové kostičky s mrkví rozmixujeme a doléváme pro vláčnost bujonem. Brambory prolisujeme lisem nebo mixérem a smícháme se směsí masa a mrkve.
  • 6
    Kaši rozdělíme na jednotlivé porce a zamrazíme. V mrazničce vydrží až 2 měsíce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.