Kaše z červené řepy

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
20 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou řepu uvaříme do měkka, oloupeme a umeleme.
  • 2
    Na části másla osmažíme strouhanku, přidáme umletou řepu, kaši osolíme a krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec přilijeme mléko a podle chuti přidáme cukr a ocet.
  • 4
    Kaši upravíme na mísu a ozdobíme na másle osmaženými kostičkami žemle.
  • 5
    Podáváme jako přílohu k hovězí pečeni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.