Kasha se zeleninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
951 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
21 g
Sacharidy
144 g
Vláknina
11 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme olej a restujeme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a česnek, očištěné, na plátky nakrájené kloboučky hub a nadrobno nakrájený řapíkatý celer 8-10 minut.
  • 2
    Přidáme pohanku, restujeme ještě 2-3 minuty, zalijeme vínem a mícháme, dokud se všechna šťáva nevstřebá do pohanky.
  • 3
    Potom přiléváme po částech horký vývar za stálého míchání. Vždy počkáme, až se dávka vstřebá a pokračujeme asi 20 minut, aby pohanka změkla.
  • 4
    Nakonec do směsi vmícháme uvařenou červenou řepu nakrájenou na kostičky a odstavíme z plotny.
  • 5
    Pokrm podáváme posypaný rozdrobeným sýrem a nasekanou petrželkou.
  • 6
    Vhodnou přílohou je chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.