Kaštanová polévka mléčná

100 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
66 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jedlé kaštany vložíme na plech do silně vyhřáté trouby a necháme pár minut péct, až začnou praskat. Kaštany vyjmeme, oloupeme, vsypeme do hrnce, zalijeme silným vývarem a vaříme 1 hodinu. Slijeme polovinu vývaru a zbytek rozmixujeme. Přilijeme mléko, osolíme, opepříme a vaříme aspoň 20 minut.
  • 2
    Mimo oheň přimícháme smetanu, máslo, rozlijeme do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.