Kaštany zapečené v zelných listech

105 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
41 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaštany nakrojíme, asi 10 minut povaříme v 1 litru vody a oloupeme. Zelí rozebereme na listy a povaříme 5 minut v osolené zbylé vodě, scedíme a necháme okapat. Oloupané brambory spolu se slaninou a salámem nakrájíme na kostičky a promícháme s kaštany. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme polovinu zelných listů, pokryjeme kaštanovou směsí, přelijeme vývarem a zbytkem zelných listů. Zakryjeme alobalem a pečeme hodinu ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.