Katův šleh - vepřové s feferonkami

34 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
25 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou omytou kotletu bez kosti nakrájíme na tenké nudličky. Očištěný pórek a jarní cibuli s natí pokrájíme na tenké kroužky. Omyté feferonky nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V dobře rozpáleném woku rozehřejeme olej, na něm krátce za stálého míchání orestujeme nudličky vepřového masa (restujeme 3-5 minut), přidáme pórek s cibulkou, feferonky, společně restujeme další 3-4 minuty. Pak k masu přidáme malou sklenici leča, promícháme a společně vaříme přibližně 8-10 minut. Směs dochutíme solí a pepřem. Pánev odstavíme z plotny, maso se zeleninou necháme 3-5 minut odpočinout, až pak servírujeme. Dobrou Chuť

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.