Kebab s hovězí kýtou
35 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí kýta
- 250gramůCibule
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- Marináda
- 125mililitrůOlej olivový
- 90mililitrůVíno portské
- 120gramůŠalotka
- 2lžíceHořčice
- 10gramůEstragon
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
46 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z přísad smícháme marinádu, dáme do ní kostky hovězího maso a dobře promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit.
- 2Kousky masa a výseče cibule střídavě napichujeme na jehly. Osolíme, opepříme a opékáme podle chuti: krvavé maso 2-3 minuty, středně propečené 3-4 minuty a dobře propečené 4-5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.