Kebab v alobalu
95 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 500gramůSkopové maso přední
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůTymián čerstvý
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na kostičky a zprudka osmahneme na cibulce. Osolíme, opepříme a přidáme pokrájený tymián.
- 2Alobal nastříháme na obdélníky cca 25 x 30 cm velké. Na fólii rozložíme maso a poklademe cibulí pokrájenou na kolečka. Pečlivě zabalíme a pečeme cca 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.
- 3Podáváme posypané s teplým hráškem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.