Kebab z jelení kýty
23 min.
Ingredience
- 600gramůJelení kýta
- 200gramůJogurt bílý
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej olivový
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
504 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Jelení kýtu nakrájíme na kostky, v míse promícháme s jogurtem, jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, olejem, chilli kořením, solí a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny marinovat.
- 2Marinované maso napícháme na jehly a ugrilujeme. Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.